ABOUT LINKS ASK
about



Hi saya sayang awak. Jangan buat saya sedih.

Happy Anniversary ♥ // 07 June 2013
9:08 AM
Lama gila dan berabad lamanya tak mengupdate blog. Jadi ada sesiapa rindukan saya? Tolonglah rindu. Hehe rasa busy betul bila nak spm ni. Ok. Rasa takut sangat ni. Tapi masih belum ada kesedaran. Rasa nak ketuk je kepala ni. Dah saya cuma nak buat post istimewa. Yay, nak tau apa? Relay saya dengan dia dah genap setahun. Percaya tak percaya tak. Ya memang susah nak percaya tapi kena percaya jugak. Hmmmm benda ni macam berjalan terlalu pantas. Dalam setahun ni macam macam jadi. And now dah setahun. Saya tak pernah berharap apa apa. Menjaga sesuatu hubungan tu tak mudah dan nak mengekalkannya pun sukar. Cuma perlu sentiasa ada kejujuran, kepercayaan dan keikhlasan. Kita perlu sentiasa ada untuk satu sama lain. Kesabaran pun penting. Saya tau awak selalu sabar dengan saya kan. Saya selalu sakitkan hati awak. Ya saya tau tu. Tapi awak pun suka buat saya geram sangat. Ugh. Takpe tak kesah pun. Hehe so, saya nak minta maaf kalau banyak buat salah selama setahun ni......... tolong maafkan. Saya sedaya upaya nak buat muka cute ni tapi tak pernah jadi. Harap harap awak selalu jujur dengan saya lepas ni. Mesti!! 
Hehe 

  Tolong janji. Kalau tak jangan cari saya lagi! Hihi gurau ok. Gurau



I hope for a long-lasting relationship. Sampai tua macam ni ♥


Dan......... kalau saya sakit macam tu. Saya harap awak jaga diri awak baik-baik tau. I  love you so much Muhammad Zikri bin Azman :')


Lost of love and happy anniversary,
NurunNadhirah